Vulcanizare service roți Ploiești

Swiso Service Ploiești oferă servicii profesionale de vulcanizare și întreținere roți. Echipa noastră de tehnicieni experimentați vă asigură servicii de calitate superioară, inclusiv schimb de anvelope, echilibrare roți, reparare și înlocuire a pneurilor. Indiferent de marca sau tipul autoturismului dumneavoastră, ne asigurăm că roțile sunt în stare perfectă și că beneficiați de o experiență de conducere sigură și confortabilă. Contactați-ne acum pentru a vă programați pentru servicii de vulcanizare și întreținere roți de încredere.

Roțile, sunt singurele componente care fac legătura dintre caroserie și carosabil, astfel în cazul unor defecțiuni , echipa nostră este acolo pentru a oferii ajutorul necesar.

Vulcanizare service roți PloieștiRealizăm:

  • demontat/montat roată
  • dejantat/jantat anvelopă
  • echilibrat roată
  • geometrie roți
  • vulcanizare cameră, etc.


SWISO Service dorește să vă pună cât mai repede mașina “pe picioare”, conștientizând importanța autovehiculului din viața de zi cu zi, motiv pentru care personalul nostru lucrează intens la remedierea problemelor întâmpinate, tratând mașina cu grijă si preocupare.Toate serviciile sunt prestate la o calitate superioară pentru a ne asigura că mașina dumneavoastră este bine întreținută și o puteți utiliza în siguranță.

Vulcanizare service roți Ploiești


Pentru a obține mai multe informații despre service-ul nostru nu ezitați să ne contactați.

Apreciem apelul dumneavoastră și vom depune toate eforturile necesare pentru a aduce mașina înapoi pe drum în cel mai scurt timp!

Formular contact

capthca

Schimba codul? click aici