Tinichigerie auto Ploiesti

Oferim servicii profesionale de tinichigerie auto in Ploiesti. Reparații precise și de înaltă calitate. Echipa noastră de specialiști în tinichigerie auto utilizează tehnici avansate și echipamente moderne pentru a reda aspectul inițial al mașinii dumneavoastră. Indiferent de daunele suferite, suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate și un rezultat impecabil. Contactați-ne acum pentru a beneficia de servicii de tinichigerie auto remarcabile.

Indiferent de gradul de distrugere a mașinii dumneavoastră, pentru restaurarea formei inițiale a caroseriei, echipa noastră folosește un ansamblu special de tije și ventuze.

Tinichigerie auto Ploiesti
SWISO Service empatizează cu dumneavoastră, constientizând necesitatea mașinii în viața de zi cu zi, motiv pentru care ține cont de deciziile dumneavoastră, decizii luate din motive personale și financiare. Astefl, dumneavoastră aveți posibilitatea să vă alegeți natura pieselor (noi sau SH) care vor fi atașate mașinii.Vă ținem la curent cu desfășurarea lucrărilor si vă anunțăm dacă este necesară vreo intervenție suplimentară, aceasta realizându-se doar cu acordul dumneavoastră. Personalul SWISO Service lucrează cu grijă asupra mașinilor dumneavoastră, comunicându-vă un timp extimativ în care va fi gata lucrarea.
Personalul nostru este recomandat de:

  • Profesionalism
  • Punctualitate
  • Flexibilitate
  • Spirit de echipă
  • Înțelegere
Tinichigerie auto Ploiesti


Pentru a obține mai multe informații despre service-ul nostru nu ezitați să ne contactați.

Apreciem apelul dumneavoastră și vom depune toate eforturile necesare pentru a aduce mașina înapoi pe drum în cel mai scurt timp!

Formular contact

capthca

Schimba codul? click aici