Vopsitorie Auto Ploiesti

Swiso Service Ploiesti oferă servicii profesionale de vopsitorie auto în Ploiești. Echipa noastră de specialiști în vopsitorie utilizează tehnici avansate și materiale de înaltă calitate pentru a reda strălucirea și aspectul impecabil al vehiculului dumneavoastră. Indiferent de mărimea sau tipul lucrării de vopsitorie necesare, vă garantăm un rezultat de calitate superioară. Contactați-ne acum pentru a vă transforma mașina într-o adevărată bijuterie pe patru roți.

SWISO Service pune accentul și pe estetic când vine vorba de exteriorul unei mașini, astfel că pune la dispoziția dumneavoastră serviciul de vopsitorie, serviciu în care personalul are ochiul “format” în frumos, dar nu omite calitatea.

Vopsitorie Auto Ploiesti

Serviciul de vopsire este format din două etape:
I. PREGĂTIREA AUTOVEHICULULUI PENTRU VOPSIRE
Această etapă face diferența între un autovehicul vopsit profesional și un altul vopsit mai puțin calitativ.

II. VOPSIREA PROPRIU-ZISĂ
Nu presupune imobilizarea autovehiculului în service pentru o perioadă îndelungată, operațiunea realizându-se relativ rapid, în funcție de zona pe care clientul dorește să o vopsească.

Vopsitorie Auto Ploiesti


Pentru a obține mai multe informații despre service-ul nostru nu ezitați să ne contactați.

Apreciem apelul dumneavoastră și vom depune toate eforturile necesare pentru a aduce mașina înapoi pe drum în cel mai scurt timp!

Formular contact

capthca

Schimba codul? click aici